Thema feesten

Een bedrijfsfeestje vieren!
Bel onsMail ons

Thema feesten

Een bedrijfsfeestje vieren!
Bel onsMail ons

Een bedrijfsfeestje vieren!

Op uw eigen locatie, of op één van de ‘gast’ locaties van Hoeksche Waard Events ontzorgen en verzorgen wij een thema arrangement op maat.

Country & Western Night

Waan je in het Wilde Westen! Een echt themafeest met actie en sfeer.

De locatie is aangekleed in Westernsfeer, bij binnenkomst ontvangt een ieder  een cowboyhoed en een welkomstdrankje. Wanneer iedereen binnen is starten we de gezellige Western spelen zoals cactus gooien, hoefijzer gooien, schiettent, bierpulschuiven, spijkerslaan en meer! Na deze activiteiten is het tijd voor een echte Country & Western BBQ en kunnen er onbeperkt drankjes worden gehaald bij de bar.

Ik hou van Holland avond

Een echte Hollandse avond! Met een decor van tulpen, koeien, kaasdragers is de sfeer compleet.

Bij binnenkomst ontvangt een ieder een alcoholvrije cocktail en staat er op tafel een oer-Hollandse kaasplank. En wat maakt een Hollandse avond compleet? Dat zijn dan toch de oergezellige spellen! Sjoelen, gatenkaas, hoedje wip, spiegelschrijven en meer. Dit arrangement kan worden uitgebreid met hilarische letterpakspel “de jongens tegen de meisjes”.  Aansluitend verzorgen wij een buffet of een BBQ met onbeperkt drankjes.

Oktoberfest

Een compleet Oktoberfest organiseren compleet met decors, skirekken, ski’s, slee’s, sneeuwpoppen? Wij verzorgen dit arrangement op maat. Bij binnenkomst natuurlijk kop koffie, thee of chocolademelk met een apfelstrudel, daarna starten we met de wintergames; spijkerslaan, bierpulschuiven, ijspegelvangen, skiloop. Deze activiteiten zijn onmisbaar bij dit arrangement. Als afsluiter een heerlijke winter-BBQ en onbeperkte drankjes geschonken uit onze foodtrailer.

Casino Fun Night

Op zoek naar gegarandeerd succes op uw bedrijfsfeest? Dan mag de roulette, Poker of Black Jack tafel zeker niet ontbreken. Compleet aangekleed in thema decoratie organiseren wij een avond inclusief croupiers. Uiteraard wordt er niet gespeeld om geld, maar om leuke prijzen! Iedereen kan vrij spelen aan de tafels. Tussendoor verzorgen wij lekkere hapjes en drankjes aan de tafels. Er zijn ook mogelijkheden voor speluitleg aan de tafels. Deze avond sluiten we af met een heerlijke uitgebreide BBQ voor iedereen.

Beach Party

Een gezellige Beach Party met complete aankleding van decors, parasols, ligstoelen en nog veel meer. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een heerlijke alcoholvrije welkomst cocktail. Kokosnootvangen, sombrero gooien, limbo dansen zijn de activiteiten die de Beach Party compleet maken. Uiteraard mag een zomerse BBQ niet ontbreken, vanaf de BBQ serveren wij overheerlijke broodjes  hamburger, staan er verse salades en vers fruit op de buffettafels en drankjes worden gehaald bij de TikiBar.

Quiz Night

Het reuzenrad beslist het thema; meezingen, uitbeelden of een raadvraag. Het spel bevat een groot rad met diverse thema’s. Het is aan de quizdeelnemers om in groepen deze onderwerpen te raden. Wie drukt als eerste op de rode knop en mag het juiste antwoord geven. Een quizmaster zal dit spel begeleiden en uiteraard zijn er mogelijkheden om tussendoor activiteiten te spelen. Welke groep kan de meeste vragen goed beantwoorden? Een ontzettend gezellig spel waarbij samenwerking zorgt voor de meeste punten! Welk team zal winnen? Ook geschikt voor een bedrijfskennis Quiz! Dit programma is goed te combineren met het hilarische TV spel “de jongens tegen de meisjes”. Uiteraard verzorgen wij gedurende de avond heerlijke hapjes, drankjes of een complete BBQ.

Openingsfeest

Voor de opening van uw bedrijf wilt u graag voor klanten en werknemers feestelijk uitpakken.  Wij ontzorgen graag de gehele dag voor u met catering op locatie. De dag kan geheel verzorgt worden met lekker hapjes, drankjes en meer. Natuurlijk verzorgen wij ook voor de geheel aankleding zoals tenten, statafels, openingsacties, springkussens en nog veel meer…….. Graag komen we langs voor een vrijblijvend gesprek.