Familie activiteiten

Actief- ontspannen- gezelligheid- samenzijn
Bel onsMail ons

Familie activiteiten

Actief- ontspannen- gezelligheid- samenzijn
Bel onsMail ons

Hieronder vind u een beschrijving van onze activiteiten die wij kunnen aanbieden. De mooie en landelijke Hoeksche Waard is ontzettend veelzijdig en uniek door de bijzondere samenstelling met polders, kreken, akkerranden, natuurgebieden en bijzondere dieren. Een dag in de Hoeksche Waard is de ultieme buiten beleving! In samenspraak organiseren wij graag een arrangement op maat.

Uiteraard zijn deze activiteiten te combineren met een heerlijke borrel, lunch, picknick, BBQ of andere invulling. Bekijk de mogelijkheden hier.

Akkerland wandeling

Een heerlijke ontspannen wandeling langs de akkerranden door de polder. Wandelend langs de kreken, aardappelvelden, knotwilgen, paardenbloemen, schapen, zwanen, en ontdek de gewassen op de akkers en de unieke plekjes  van de Hoeksche Waard. Ontspan, beleef en geniet!

Kano varen

De Hoeksche Waard is een prachtige omgeving om per kano te ontdekken. Een heerlijke tocht door de kreken van de Hoeksche Waard.  Vaar tussen de rietlanden en geniet van de mooie en rustige natuur. Door de diepe ligging in het water ervaart u deze tocht op een hele bijzondere manier.

Steps

Een steptocht is voor iedereen mogelijk! De steps zijn licht en rijden soepel. In korte tijd leg je grote afstanden af. Inspannend en ontspannend steppend door de Hoeksche Waard over de kronkelige dijken langs de kreken met unieke vergezichten.

Fietsen

De Hoeksche Waard heeft 300 kilometer aan fietspaden. Onderweg is van alles te beleven en te zien. Een fietstocht met onderweg een picknick of activiteit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Pijl & boogschieten

Welk team is het meest trefzeker en wint de meeste punten bij de workshop pijl & boogschieten? Neem dan deel aan de clinic boogschieten.  De instructeur leert  je eerst de fijne kneepjes van het boogschieten. Na de warming-up helpt de boogschietinstructeur bij het aannemen van de juiste houding en de techniek. Dan komt het erop aan. Welk team haalt de meeste punten bij de onderdelen! Een bijzondere ervaring!

Zeskamp

Zeskamp, wie kent het niet? Het kenmerkt zich door de juiste afwisseling in de spelen tussen behendigheid, kracht en slimheid. Door het met een team te spelen kan je over alle vaardigheden beschikken en door elkaar te helpen kan je eerste worden. Wij hebben  6 leuke zeskamp spellen voor je op een rijtje gezet, o.a. skiloop, touwtrekken, vliegend tapijt, zaklopen, waterhelm, kruiwagenrace en nog veel meer……

Teamwork samenwerken & communiceren. Met elkaar heb je 1 doel, samenwerkend en communicerend de finish/doel bereiken. Overleggen, elkaar versterken op een sportieve manier bevordert het teamgevoel.

Mega XXL Games

Diverse reusachtige spelen worden  neergezet en hierbij gaat het vooral om de samenwerking met elkaar, nadenken en overleg. Deze spelen hebben een hoog fun gehalte, maar zijn ook zeker heel goed geschikt als teambuildings activiteit.  Spelen van reuzen formaat zijn o.a.; mega twister van 5 x 5 meter, Toren van Pisa van 2,10 meter, mikado van 1,60, mega sjoelbak van 5 meter en nog veel meer!

Letterpakspel

Het letterpakken spel is bekend van het televisieprogramma ‘’ De jongens tegen de meisjes’’. De quizmaster stelt vragen, waarop de vier personen in de letterpakken en hun teamleden het antwoord mogen geven. Er wordt pas een nieuwe vraag gesteld als het antwoord op de letterpakken zichtbaar is. Toon zoveel mogelijk woorden binnen de tijd! Het team met de meeste woorden wint het spel. Daag je collega’s of familieleden uit tijdens dit hilarische spel!

Activiteiten Rad

Geef een draai aan het rad met diverse opdrachten die ieder team moet uitvoeren waar het rad stopt. Laat u verrassen en wij verzorgen een compleet programma met geweldige activiteiten.

Party quiz

Het reuzenrad beslist het thema; meezingen, uitbeelden of raadvraag. Het spel bevat een groot rad met diverse thema’s. Het is aan de quizdeelnemers om in groepen deze onderwerpen te raden. Wie drukt als eerste op de rode knop en mag het juiste antwoord geven. Een quizmaster zal dit spel begeleiden en uiteraard zijn er mogelijkheden om tussendoor activiteiten te spelen. Welke groep kan de meeste vragen goed beantwoorden? Een ontzettend gezellig spel waarbij samenwerking zorgt voor de meeste punten! Welk team zal winnen? Ook geschikt voor een bedrijfskennis Quiz!

High Land Games

Zin in een sportief dagje uit waarbij teambuilding het belangrijkste ingrediënt is? Stroop de mouwen dan maar vast op, want tijdens dit uitje zijn jullie spierballen hard nodig! Na een duidelijke uitleg over de oeroude Schotse spellen worden jullie gehuld in een Schotse Baret. Er worden verschillende krachtmetingen verricht onder de teams. Touwtrekken, autobandwerpen, boomstam dragen, pijl & boogschieten, gladiatorspel, tractorband slepen en tillen en nog veel meer…….. Maar niet alleen met kracht behalen jullie de punten, want tijdens het kopspijkerspel wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Gegarandeerd plezier dus!

Solex rijden

Een heerlijke nostalgische belevenis op een ouderwetse Solex door de uitgestrekte polder van de Hoeksche Waard toeren. Een unieke belevenis waar u terug in de tijd gaat met voor iedereen een lederen jas en pothelm. Al snorrend reist u in alle rust, genietend van de natuur, het avontuur tegemoet. Onderweg kunnen wij een activiteit verzorgen of een heerlijke picknick.

Klootschieten

Klootschieten is een gezellige en sportieve activiteit voor kleine en grote groepen. Het is een spel geschikt voor diverse leeftijden. Hierdoor is het een spel geschikt voor zowel familie- als bedrijfsuitjes. Met zo min mogelijk worpen (schoten) gaat u met houten ballen de klootschietbaan afleggen, die langs de akkerrand is gelegen. Uiteraard met alle benodigde materialen en onder deskundige en vriendelijke begeleiding van de Opperkloot. U krijgt voor onderweg als minibar ingerichte bolderwagen mee, rijkelijk gevuld met drankjes en snacks.

Teambuilding

Samenwerken, communiceren, doelgericht en oplossend denken, inventiviteit, improvisatie, leiderschap de ingrediënten voor een teambuilding. Op een ontspannen manier elkaar een opdracht uitvoeren! Alleen met elkaar zal de eindstreep worden gehaald en iedereen heeft elkaar nodig om de opdrachten tot een succes te maken! Wij stellen graag een arrangement samen dat past bij de doelgroep.

Oud- Hollandse spelen

Terug in de tijd met Oud- Hollandse spelen. Met de spelen van vroeger zoals de sjoelbak, spiegelschrijven, gatenkaas, trekbiljart, blikgooien, 4-op-een-rij, hoedje wip en meer. Elkaar in teamverband uitdagen of in wedstrijdverband met de gezelligheid van de Oud- Hollandse spelen.

Streek producten workshop

Van de oogst uit de hoogstamboomgaard worden volgens familierecept heerlijke producten gemaakt met een geheel eigen en unieke smaak zoals jams, fruitchutney’s, eigen pure honing, ambachtelijke likeuren en advocaat. Vraag naar de mogelijkheden voor het bereiden van echte Hoeksche Waardse streek producten.

Creatieve workshops

Hoeksche Waard Events organiseert ook creatieve workshops te combineren met een heerlijke lunch/ high tea. Een mooi combinatie programma is dat de heren bijvoorbeeld de Highland Games gaan doen en de dames een creatieve workshop. Aan het einde van deze activiteiten wordt de dag afgesloten met een gezamenlijke BBQ. Vraag naar de mogelijkheden.

Koe Pimpen

Een papier-maché koe wordt jouw kunstwerk. Tijdens deze workshop gaan we een koe pimpen. We maken gebruik van decopatch papier, verf, glitters en nog meer. Een leuke creatieve workshop. Knippen, scheuren, verven, plakken stukje voor stukje wordt jouw koe een kunstwerk!

Bloemarrangement – Boeket in vaas

De trend van nu losse bloemen in een grote vaas. Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het schikken, een creatieve bloemrijke workshop met een leuk resultaat! Stap voor stap vullen we een glazen melkbus met bloemen. Een leuke bloemrijke workshop met de bloemen van het seizoen.

De leuke workshop ‘ Moodboard maken’

Ontdek jouw stijl in bv kleding- interieur- of tuin. Door te knippen- scheuren en plakken ontstaat jouw moodboard. Aan het einde van deze workshop weet jij wat je leuk vind en wat jouw stijl is. Altijd een verrassend resultaat en herkenning, want stijl is meer!

Kleurworkshop

In kleine groepjes ontdekken we met elkaar wat de voor kleurtype je bent. Kleur is meer de juiste kleuren laten je stralen! Welke kleuren zijn jouw kleuren? Ben je koel- of warm gekleurd. Ontdek wat kleur kan doen, welke basis kleuren, haarkleur- make-up kleuren bij je passen.  Kortom een leuke kleurrijke leerzame workshop.

Photobooth

Onze unieke en compacte photobooth past overal en is extra feestelijk voor uw gasten! Een feestelijke koffer gevuld met gekkigheid op een stokje, brillen, hoeden, boa’s en nog veel meer, waarmee u de leukste selfies kunt maken.