Thema feesten

Familiefeest organiseren?
Bel onsMail ons

Thema feesten

Familiefeest organiseren?
Bel onsMail ons

Een familiedag vieren!

Op uw eigen locatie, of op één van de ‘gast’ locaties van Hoeksche Waard Events ontzorgen en verzorgen wij een thema arrangement op maat.

Tuinfeest

Uw tuin wordt omgetoverd tot een mooie feestlocatie, waar de gasten bij bonnenkomst worden ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail. Daarna kan iedereen genieten van heerlijke drankjes die wij serveren vanuit onze foodtrailer. Luxe hapjes, warme snacks of een heerlijke tapasplank zorgen voor de lekkere trek. Ook behoort een BBQ tot de mogelijkheden. Wij kunnen samen met u het complete feest organiseren. Hoe u wenst voeren wij uit! Van complete opbouw, catering, bediening, afbouw en afwas alles is mogelijk! Wij hebben al wat mooie feestelijkheden mogen organiseren de afgelopen jaren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij komen graag bij u langs.

Kraamfeest

Een heerlijke middag met familie en vrienden uw baby showen terwijl wij zorgen voor de drankjes en hapjes. De locatie wordt aangekleed met statafels, zitjes, champagneboom en ook de feestelijke aankleding zoals een grote opblaasbare geboorte baby, ballonen, blauwe of roze lopers zijn mogelijk. Ook aan de kinderen wordt gedacht met een heerlijk groot springkussen waar ze zich op kunnen vermaken.

Wij spreken graag met u af om een compleet kraamfeest voor u te verzorgen.

Abraham of Sarah feest

Een 50 jaar feestje mag natuurlijk niet overgeslagen worden! Een feest voor familie en vrienden en u wilt volop meegenieten van deze avond. Wij zorgen voor de aankleding in thema , een heerlijke BBQ, hapjes en drankjes. Uiteraard kunt u zelf invulling geven hoe uw feest er uit moet komen te zien. Wij hebben alle materialen zelf in huis om uw feest aan te kleden zoals tenten, heaters, statafels, glaswerk, opblaasbare Sarah & Abraham poppen en nog veel meer. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Country & Western Night

Waan je in het Wilde Westen! Een echt themafeest met actie en sfeer.

De locatie is aangekleed in Westernsfeer, bij binnenkomst ontvangt een ieder  een cowboyhoed en een welkomstdrankje. Wanneer iedereen binnen is starten we de gezellige Western spelen zoals cactus gooien, hoefijzer gooien, schiettent, bierpulschuiven, spijkerslaan en meer! Na deze activiteiten is het tijd voor een echte Country & Western BBQ en kunnen er onbeperkt drankjes worden gehaald bij de bar.

Ik hou van Holland avond

Een echte Hollandse avond! Met een decor van tulpen, koeien, kaasdragers is de sfeer compleet.

Bij binnenkomst ontvangt een ieder een alcoholvrije cocktail en staat er op tafel een oer-Hollandse kaasplank. En wat maakt een Hollandse avond compleet? Dat zijn dan toch de oergezellige spellen! Sjoelen, gatenkaas, hoedje wip, spiegelschrijven en meer. Dit arrangement kan worden uitgebreid met hilarische letterpakspel “de jongens tegen de meisjes”.  Aansluitend verzorgen wij een buffet of een BBQ met onbeperkt drankjes.

Oktoberfest

Een compleet Oktoberfest organiseren compleet met decors, skirekken, ski’s, slee’s, sneeuwpoppen? Wij verzorgen dit arrangement op maat. Bij binnenkomst natuurlijk kop koffie, thee of chocolademelk met een apfelstrudel, daarna starten we met de wintergames; spijkerslaan, bierpulschuiven, ijspegelvangen, skiloop. Deze activiteiten zijn onmisbaar bij dit arrangement. Als afsluiter een heerlijke winter-BBQ en onbeperkte drankjes geschonken uit onze foodtrailer.

Casino Fun Night

Op zoek naar gegarandeerd succes op uw bedrijfsfeest? Dan mag de roulette, Poker of Black Jack tafel zeker niet ontbreken. Compleet aangekleed in thema decoratie organiseren wij een avond inclusief croupiers. Uiteraard wordt er niet gespeeld om geld, maar om leuke prijzen! Iedereen kan vrij spelen aan de tafels. Tussendoor verzorgen wij lekkere hapjes en drankjes aan de tafels. Er zijn ook mogelijkheden voor speluitleg aan de tafels. Deze avond sluiten we af met een heerlijke uitgebreide BBQ voor iedereen.

Beach Party

Een gezellige Beach Party met complete aankleding van decors, parasols, ligstoelen en nog veel meer. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een heerlijke alcoholvrije welkomst cocktail. Kokosnootvangen, sombrero gooien, limbo dansen zijn de activiteiten die de Beach Party compleet maken. Uiteraard mag een zomerse BBQ niet ontbreken, vanaf de BBQ serveren wij overheerlijke broodjes  hamburger, staan er verse salades en vers fruit op de buffettafels en drankjes worden gehaald bij de TikiBar.

Quiz Night

Het reuzenrad beslist het thema; meezingen, uitbeelden of een raadvraag. Het spel bevat een groot rad met diverse thema’s. Het is aan de quizdeelnemers om in groepen deze onderwerpen te raden. Wie drukt als eerste op de rode knop en mag het juiste antwoord geven. Een quizmaster zal dit spel begeleiden en uiteraard zijn er mogelijkheden om tussendoor activiteiten te spelen. Welke groep kan de meeste vragen goed beantwoorden? Een ontzettend gezellig spel waarbij samenwerking zorgt voor de meeste punten! Welk team zal winnen? Ook geschikt voor een bedrijfskennis Quiz! Dit programma is goed te combineren met het hilarische TV spel “de jongens tegen de meisjes”. Uiteraard verzorgen wij gedurende de avond heerlijke hapjes, drankjes of een complete BBQ.