Laatste nieuws

Hoeksche Waard Events voor jou
Bel onsMail ons

Laatste nieuws

Hoeksche Waard Events voor jou
Bel onsMail ons

Welkom op onze laatste nieuws pagina!

Wij zijn trost op onze nieuwe website, met nieuwe arrangementen en ideeën voor heerlijke dag actief en creatief ontspannen in de mooie Hoeksche Waard.

Nieuw arrangement

Nieuwe arrangementen in samenwerking met één van onze gastlocaties De Biesackershof te Numansdorp.
Voor een heerlijke en ontspannende dag in de Hoeksche Waardse Polders:

Actief en Sportief in de Polder (€ 69,50 p.p.)
Een arrangement waar samenwerken en gezelligheid centraal staat:

Koffie/thee met stroopwafel
Mixed golf (voetgolf, boerengolf en discogolf)
Boerenlunch
Teambuildingzeskamp- of XXL-Games
Drankje en een hapje

Zit de combinatie waar jij naar op zoek bent er niet bij? Bel of mail ons dan gerust, wij zijn heel flexibel en stellen graag een arrangement naar keuze samen.

Samenwerking organisatiebureau Meer Waard

In de mooie en landelijke Hoeksche Waard werken ondernemers graag met elkaar samen.

Sinds kort werken wij samen met Organisatiebureau Meer Waard, om een nog betere en bredere invulling te geven aan onze bedrijfsuitjes en familiedagen.

Wij kunnen samen veel mogelijkheden aanbieden voor een geweldige dag uit in de Hoeksche Waard. Op deze manier kunnen we aan alle wensen voldoen voor iedere groep en tegen ieder budget.

Heeft u ook een speciale wens of vraag laat het ons weten en wij stellen een mooi programma voor u samen.Touwtrekken, autobandwerpen, boomstam dragen, pijl & boogschieten, gladiatorspel, tractorband slepen en tillen en nog veel meer…….. Maar niet alleen met kracht behalen jullie de punten, want tijdens het kopspijkerspel wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Gegarandeerd plezier dus!

Champagneboom

Op woensdag 6 februari mochten wij de openingsreceptie verzorgen voor Blokker/ Bruna /Top1Toys ’s-Gravendeel. Een mooie opening van een mooie winkel met een welkomstdrankje een Cocktail gepresenteerd in onze originele champagneboom. Deze boom past bij ieder feest!

Opening- geboorte- huwelijksfeest- bruiloft

Highland Games

Zin in een sportief dagje uit waarbij teambuilding het belangrijkste ingrediënt is? Stroop de mouwen dan maar vast op, want tijdens dit uitje zijn jullie spierballen hard nodig! Na een duidelijke uitleg over de oeroude Schotse spellen worden jullie gehuld in een Schotse Baret. Er worden verschillende krachtmetingen verricht onder de teams. Touwtrekken, autobandwerpen, boomstam dragen, pijl & boogschieten, gladiatorspel, tractorband slepen en tillen en nog veel meer…….. Maar niet alleen met kracht behalen jullie de punten, want tijdens het kopspijkerspel wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Gegarandeerd plezier dus!

Letterpakspel

Het letterpakken spel is bekend van het televisieprogramma ‘’ De jongens tegen de meisjes’’. De quizmaster stelt vragen, waarop de vier personen in de letterpakken en hun teamleden het antwoord mogen geven. Er wordt pas een nieuwe vraag gesteld als het antwoord op de letterpakken zichtbaar is. Toon zoveel mogelijk woorden binnen de tijd! Het team met de meeste woorden wint het spel. Daag je collega’s of familieleden uit tijdens dit hilarische spel!