Laatste nieuws

Hoeksche Waard Events voor jou
Bel onsMail ons

Laatste nieuws

Hoeksche Waard Events voor jou
Bel onsMail ons

Welkom op onze laatste nieuws pagina!

Wij zijn trost op onze nieuwe website, met nieuwe arrangementen en ideeën voor heerlijke dag actief en creatief ontspannen in de mooie Hoeksche Waard.

Champagneboom

Op woensdag 6 februari mochten wij de openingsreceptie verzorgen voor Blokker/ Bruna /Top1Toys ’s-Gravendeel. Een mooie opening van een mooie winkel met een welkomstdrankje een Cocktail gepresenteerd in onze originele champagneboom. Deze boom past bij ieder feest!

Opening- geboorte- huwelijksfeest- bruiloft

Highland Games

Zin in een sportief dagje uit waarbij teambuilding het belangrijkste ingrediënt is? Stroop de mouwen dan maar vast op, want tijdens dit uitje zijn jullie spierballen hard nodig! Na een duidelijke uitleg over de oeroude Schotse spellen worden jullie gehuld in een Schotse Baret. Er worden verschillende krachtmetingen verricht onder de teams. Touwtrekken, autobandwerpen, boomstam dragen, pijl & boogschieten, gladiatorspel, tractorband slepen en tillen en nog veel meer…….. Maar niet alleen met kracht behalen jullie de punten, want tijdens het kopspijkerspel wordt jullie algemene kennis op de proef gesteld. Gegarandeerd plezier dus!

Letterpakspel

Het letterpakken spel is bekend van het televisieprogramma ‘’ De jongens tegen de meisjes’’. De quizmaster stelt vragen, waarop de vier personen in de letterpakken en hun teamleden het antwoord mogen geven. Er wordt pas een nieuwe vraag gesteld als het antwoord op de letterpakken zichtbaar is. Toon zoveel mogelijk woorden binnen de tijd! Het team met de meeste woorden wint het spel. Daag je collega’s of familieleden uit tijdens dit hilarische spel!