Selecteer een pagina

Over ons

Hoeksche Waard Events verzorgt bedrijfsuitjes en familiedagen in de mooie en landelijke Hoeksche Waard!
Bel onsMail ons

Over ons

Hoeksche Waard Events verzorgt bedrijfsuitjes en familiedagen in de mooie en landelijke Hoeksche Waard!
Bel onsMail ons

Wij zijn Diana en Sandra van Hoeksche Waard Events, twee enthousiaste dames die hun passie delen.

Sterk in het organiseren van evenementen op maat voor bedrijven, families en vrienden. Wij ontzorgen en verzorgen een compleet dag arrangement op maat op de meest prachtige locaties in de landelijke en mooie Hoeksche Waard. Ook op uw eigen locatie organiseren wij graag een event, alle partymaterialen om een feestje te vieren hebben wij in eigen beheer inclusief catering.

 

Vanuit onze foodtrailer verzorgen wij een hapje en een drankje. Onze catering is breed en compleet van borrel met hapjes tot een uitgebreide BBQ  of zelfs een compleet foodplein. Uiteraard hoeft u zelf niets te doen wij bouwen op, bedienen en nemen de afwas weer mee naar huis.

Ook voor alleen catering kunt u bij ons terecht!

Groepen kunnen bij ons terecht vanaf 10 personen voor een arrangement op maat!

De activiteiten zijn divers en afhankelijk van wat de opdrachtgever wenst. Bij de teambuilding activiteiten richten we ons vooral op het samenwerken en communiceren en zoeken hierbij passende activiteiten. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor een heerlijke dag ontspannen in de mooie natuur en dit alles met een hoog fun gehalte. Kanoën door de mooie kreken, wandeling langs de akkerrand, pijl & boogschieten, zeskamp, mega XXL- spelen, solex rijden en nog veel meer…..

Er komen vanaf dit seizoen een paar mooie aanvullingen bij zoals de Highland- Games een geweldige dag speciaal voor bedrijven. Ook het hilarische letterpakspel bekend van TV en een gezellige thema Quiz behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u ook zin gekregen om een heerlijke dag te beleven in de mooie Hoeksche Waard? Wij stellen graag een programma op maat voor u samen!

Graag tot ziens!

Team Hoeksche Waard Events